Volkoren spaghetti met spinazie en zalm
Ingrediënten voor 4 personen
⁃ 500
gram diepvries spinazie
⁃ 2x
zalmfilet
⁃ 1 bakje
cherrytomaten
⁃ Volkoren
spaghetti
⁃ 1 ui
⁃ 2 knoflook tenen
⁃
Handje pijnboompitten
Bereiding:
0. Kook de spaghetti zoals op het pak beschreven.
0. Rooster de pijnboompitten en laat afkoelen.
0. Bak/grill de zalmfilet aan weerszijde totdat deze gaar is.
0. Kook de spinazie zoals op het pak beschreven.
0. Snijd de ui en knoflook fijn en fruit kort tot ze glazig zijn.
0. Halveer de tomaatjes
0. Wanneer de spinazie ontdooit is en zachtjes kookt in de pan kun je ui, knoflook en tomaatjes erbij voegen.
0. Giet de spaghetti af en meng deze ook bij de spinazie.
0. Verdeel over 4 diepe borden, garneer met de pijnboompitten en verdeel de zalm over de 4 borden.
Eet smakelijk!!