Vitals - Collageen-VS 250 gram

MET VERISOL®, GEOPTIMALISEERDE BIOACTIVE COLLAGEN PEPTIDES IN POEDERVORM

 • collageenpeptiden voor een mooie huid, haar en nagels
 • al werkzaam vanaf 2,5 gram per dag
 • met een prettige, neutrale smaak
 • werkzaamheid onderzocht in meerdere humane studies

 

Meer informatie over Collageen-VS voor huid, haar en nagels

Collageen-VS van Vitals bevat een zuivere vorm van bioactieve collageenpeptiden met de merknaam VERISOL®, die een positieve invloed hebben op huid, haren en nagels. Collageenpeptiden bestaan uit korte eiwitketens met een specifieke vorm en samenstelling die vervaardigd worden door het in kleinere stukjes knippen van natuurlijk collageeneiwit. De collageenpeptiden in Collageen-VS worden geproduceerd door het Duitse bedrijf Gelita, dat jarenlange ervaring heeft met het vervaardigen van allerlei typen producten op basis van collageeneiwit. Hun gepatenteerde productieproces zorgt voor collageenpeptiden die vanwege hun specifieke vorm en molecuulgewicht een optimale biologische beschikbaarheid hebben. VERISOL® is een van de meest gebruikte collageenpoeders voor cosmetische doeleinden. Met meer humaan onderzoek dan andere collageenpoeders op de markt, een prettige, neutrale smaak en een aangetoonde werkzaamheid al vanaf 2,5 gram, is Collageen-VS een uitstekende keuze om van binnenuit bij te dragen aan een natuurlijke schoonheid.

Vital - Collageen-VS 250 gram

€ 34,95


Vitals - Ultra pure EPA/DHA 500 mg 60 softgels

BUITENGEWOON ZUIVERE VISOLIE, IN DE BEST OPNEEMBARE TRIGLYCERIDENVORM

 • ruime dosering van 415 mg DHA en 85 mg EPA per softgel
 • bij uitstek geschikt voor zwangeren, bij borstvoeding en voor 50+
 • zeer verse visolie in de best opneembare triglyceridenvorm
 • gezuiverd volgens gepatenteerde productiemethode
 • geen onnodige additieven (zoals aroma’s) toegevoegd

 

Meer informatie over Ultra Pure EPA/DHA 500 mg

Ultra Pure DHA/EPA 500 mg van Vitals is een visoliepreparaat dat de belangrijke omega 3-vetzuren docosahexaeenzuur (DHA) en eicosapentaeenzuur (EPA) bevat in een ruime dosering, met het accent op een grotere hoeveelheid DHA ten opzichte van EPA. Voor bepaalde groepen (zoals zwangeren, vrouwen die borstvoeding geven, opgroeiende kinderen en volwassenen vanaf 50 jaar) is DHA immers meer van belang dan EPA. De opneembaarheid van de vetzuren in Ultra Pure DHA/EPA 500 mg is uitstekend omdat deze in de hoogwaardige triglyceridenvorm zijn. Producent Golden Omega staat erom bekend dat ze visolie maken die uiterst zuiver is. Bovendien zijn de totale oxidatie-waarden (TOTOX) bij elke batch olie zeer laag. De olie zelf is zeer helder van kleur, wat een afspiegeling is van de uitzonderlijk hoge kwaliteit. Alles bij elkaar genomen is Ultra Pure DHA/EPA 500 mg zuiver, buitengewoon vers en goed opneembaar. Kortom, u kunt met een gerust hart kiezen voor Ultra Pure DHA/EPA 500 mg van Vitals!

Vital - Ultra pure EPA/DHA 500 mg

€ 24,95


Vitals - Ultra pure EPA/DHA 700 mg 60 softgels

BUITENGEWOON ZUIVERE VISOLIE, IN DE BEST OPNEEMBARE TRIGLYCERIDENVORM

 • ruime dosering van 400 mg EPA en 300 mg DHA per softgel
 • voor een dagelijkse aanvulling van omega 3-vetzuren
 • zeer verse visolie in de best opneembare triglyceridenvorm
 • gezuiverd volgens gepatenteerde productiemethode
 • geen onnodige additieven (zoals aroma’s) toegevoegd

 

Meer informatie over Ultra Pure EPA/DHA 700 mg

Ultra Pure EPA/DHA 700 mg van Vitals is een visoliepreparaat dat de belangrijke omega 3-vetzuren eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA) bevat in een ruime dosering, met een mooie balans tussen EPA en DHA. Het is uitermate geschikt voor mensen die dagelijks hun voeding willen aanvullen met gezonde omega 3-vetzuren. De opneembaarheid van de vetzuren in Ultra Pure EPA/DHA 700 mg is uitstekend omdat deze in de hoogwaardige triglyceridenvorm zijn. Producent Golden Omega staat erom bekend dat ze visolie maken die uiterst zuiver is. Bovendien zijn de totale oxidatie-waarden (TOTOX) bij elke batch olie zeer laag. De olie zelf is zeer helder van kleur, wat een afspiegeling is van de uitzonderlijk hoge kwaliteit. Alles bij elkaar genomen is Ultra Pure EPA/DHA 700 mg zuiver, buitengewoon vers en goed opneembaar. Kortom, u kunt met een gerust hart kiezen voor Ultra Pure EPA/DHA 700 mg van Vitals!

Vital - Ultra pure EPA/DHA 700 mg

€ 29,95


Vitals - Ultra pure EPA/DHA 1000 mg 60 softgels

BUITENGEWOON ZUIVERE VISOLIE, IN DE BEST OPNEEMBARE TRIGLYCERIDENVORM

 • maar liefst 570 mg EPA en 430 mg DHA per softgel
 • optimaal voor het ondersteunen van de omega 3-vetzuurstatus
 • zeer verse visolie in de best opneembare triglyceridenvorm
 • gezuiverd volgens gepatenteerde productiemethode
 • geen onnodige additieven (zoals aroma’s) toegevoegd

 

Meer informatie over Ultra Pure EPA/DHA 1000 mg

Ultra Pure EPA/DHA 1000 mg van Vitals is een visoliepreparaat dat de belangrijke omega 3-vetzuren eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA) bevat in een bijzonder hoge dosering, met een mooie balans tussen EPA en DHA. Het is uitermate geschikt voor mensen die hun omega 3-vetzuurstatus optimaal willen ondersteunen of specifieke gezondheidseffecten willen bewerkstelligen. De opneembaarheid van de vetzuren in Ultra Pure EPA/DHA 1000 mg is uitstekend omdat deze in de hoogwaardige triglyceridenvorm zijn. Producent Golden Omega staat erom bekend dat ze visolie maken die uiterst zuiver is. Bovendien zijn de totale oxidatie-waarden (TOTOX) bij elke batch olie zeer laag. De olie zelf is zeer helder van kleur, wat een afspiegeling is van de uitzonderlijk hoge kwaliteit. Alles bij elkaar genomen is Ultra Pure EPA/DHA 1000 mg hooggedoseerd, zuiver, buitengewoon vers en goed opneembaar. Kortom, u kunt met een gerust hart kiezen voor Ultra Pure EPA/DHA 1000 mg van Vitals!

Vital - Ultra pure EPA/DHA 1000 mg

€ 34,95