Vitals - Vrouwenformule Pro 60 tabletten

COMPLETE FORMULE BIJ ONGEMAKKEN RONDOM DE MENSTRUATIE EN TER ONDERSTEUNING VAN DE MENTALE EN FYSIEKE BALANS

 • bevat maca (MacaHarmony®) die speciaal ontwikkeld is ter ondersteuning van de vrouw
 • bevat monnikspeper dat kan helpen bij ongemakken rondom de menstruatie
 • met ashwagandha (KSM-66®) dat goed is voor de mentale en fysieke balans
 • met saffraan (Affron®) dat bijdraagt aan het behoud van een positieve gemoedstoestand

Meer informatie over Vrouwenformule Pro

Een vrouwenlichaam is geen dag hetzelfde. Het doorloopt een voortdurende cyclus onder invloed van het samenspel tussen de verschillende vrouwelijke hormonen. Vrouwenformule Pro is een zorgvuldig samengestelde formule met ingrediënten die bij uitstek geschikt zijn om de gezondheid en het welzijn van vrouwen te ondersteunen. Er is gekozen voor kruiden van een zo hoog mogelijke kwaliteit en zuiverheid, en met een zo sterk mogelijke wetenschappelijke onderbouwing. Een uniek product dat vrouwen in de vruchtbare leeftijd kan helpen om op elk moment van de maandelijkse cyclus mentaal en fysiek in balans te blijven.

Vital - Vrouwenformule Pro

€ 34,95


Vitals - Vrouwenformule Pro 45+ 60 tabletten

COMPLETE FORMULE BIJ OVERGANGSVERSCHIJNSELEN EN TER ONDERSTEUNING VAN DE HORMOONHUISHOUDING

 • bevat maca (Maca-GO®) die speciaal ontwikkeld is ter ondersteuning van de hormoonhuishouding tijdens de overgang
 • bevat zilverkaars dat kan helpen bij overgangsverschijnselen
 • met ashwagandha (KSM-66®) dat goed is voor de mentale en fysieke balans
 • met Pycnogenol®, een uniek extract uit pijnboomschors

Meer informatie over Vrouwenformule Pro 45+

Na de levensfase waarin het vrouwenlichaam voortdurend onderhevig is aan de vrouwelijke hormonale cyclus, breekt er vanaf ongeveer het 45e levensjaar een periode aan waarbij er een nieuw evenwicht in het hormonale systeem van de vrouw gaat ontstaan. De overgang naar deze volgende levensfase, kan bij sommige vrouwen helaas gepaard gaan met vervelende overgangsverschijnselen zoals opvliegers en prikkelbare gevoelens. Vrouwenformule Pro 45+ is een zorgvuldig samengestelde formule met ingrediënten die bij uitstek geschikt zijn om ondersteuning te bieden tijdens de overgangsperiode. Er is gekozen voor kruiden van een zo hoog mogelijke kwaliteit en zuiverheid, en met een zo sterk mogelijke wetenschappelijke onderbouwing. Een uniek product op dit gebied dat vrouwen vanaf 45 jaar kan helpen om ook tijdens de overgang mentaal en fysiek in balans te blijven.

Vital - Vrouwenformule Pro 45+

€ 32,95


Vitals - Schildklierformule Pro 60 capsules

MET SELENIUM DAT BIJDRAAGT AAN EEN NORMALE SCHILDKLIERWERKING EN ZINK TER ONDERSTEUNING VAN DE HORMOONHUISHOUDING

 • met myo-inositol
 • selenium in de best opneembare vorm van L-selenomethionine
 • extract uit ashwagandha-wortel (KSM-66®) met sterke wetenschappelijke onderbouwing
 • plantaardige vitamine D3 uit algen (Vitamin D3V®)
 • goed opneembare, aminozuurgebonden vormen van ijzer en zink (TRAACS®)

 

Meer informatie over Schildklierformule Pro

Schildklierformule Pro van Vitals bevat selenium dat de normale schildklierwerking ondersteunt door bij te dragen aan de productie van schildklierhormonen. Bovendien bevat het zink dat de hormoonhuishouding ondersteunt. Van het spoorelement selenium is bekend dat de inname met de voeding de afgelopen decennia onder druk is komen te staan. Dit terwijl selenium wél een essentiële rol vervult in onder meer het goed functioneren van onze schildklier. Van alle weefsels in het menselijk lichaam heeft de schildklier het hoogste seleniumgehalte en mede daarom is het noodzakelijk om voor een voldoende aanvoer van selenium te blijven zorgen. Ons lichaam kan spoorelementen zoals selenium immers niet zelf aanmaken. Andere nutriënten in Schildklierformule Pro zijn myo-inositol, vitamine A, een ruime dosering vitamine D3 uit plantaardige bron, zink en ijzer. Zowel ijzer als zink zijn in een uitstekend opneembare, aminozuurgebonden vorm. De formule wordt aangevuld met een bijzonder werkzaam extract uit ashwagandha-wortel met de merknaam KSM-66®.

 

Vital - Schildklierformule Pro capsules

€ 34,95