VitAn's Webshop

Wanneer je een bewustere levensstijl wilt aanleren, waarbij je langere tijd de coaching hebt van een ervaren voedings- en leefstijlcoach is één van de VitAn Coachingstrajecten wellicht wat voor jou. VitAn kan je helpen een nieuwe levensstijl te integreren in je dagelijkse gewoontes. Hierbij volg je een voedings- en leefstijltraject waarbij we geleidelijk werken aan een bewuster en gezonder leven om zo jouw doel te realiseren.

 

 VitAn werkt met de supplementen van Vitals. Vitals biedt een breed assortiment zodat we een ruime keuze hebben om je gezondheid optimaal te kunnen ondersteunen. Met losse vitaminen en mineralen in relevante doseringen, maar ook zorgvuldig geformuleerde combinaties en multi’s. Neem gerust contact op wanneer je vragen hebt.

 

Wil je ook graag iets lekkers en gezonds voor over je yoghurt, kwark of havermout? Probeer dan eens de homemade granola door Vitan, gemaakt met alleen maar natuurlijke ingrediënten! Verkrijgbaar met pure chocola & kokos, pindakaas & bananenchips, gedroogd fruit of gewoon lekker naturel!


Nieuw bij VitAn