Vitals - Vitamine C 1000 mg 100 tabletten

MET BIOFLAVONOÏDEN

 • hoge dosering
 • aangevuld met bioflavonoïden ter bevordering van de biologische beschikbaarheid

Meer informatie over Vitamine C 1000 mg

Vitamine C 1000 mg van Vitals bevat een hoge dosering ascorbinezuur in tabletvorm. Het product is aangevuld met bioflavonoïden uit citrus en rozenbottel. Uitstekend geschikt als onderdeel van de dagelijkse basissuppletie. In periodes met een verhoogde behoefte kan tijdelijk meer dan één tablet per dag genomen worden.

Bioflavonoïden

Bioflavonoïden zijn wateroplosbare stoffen, die samen met vitamine C worden aangetroffen in met name vers fruit en verse groenten. Bioflavonoïden worden gezien als synergisten van vitamine C. Zij bevorderen de biologische beschikbaarheid van vitamine C.

 

Vital - VITAMINE C 1000 MG

€ 19,95


Vitals - Vitamine C biologisch 60 capsules

250 MG PER CAPSULE UIT ACEROLA

 • volledig natuurlijke vitamine C
 • uit biologische acerola
 • maar liefst 250 mg vitamine C per vegetarische capsule

Meer informatie over Vitamine C biologisch

De natuurlijke vitamine C (als ascorbinezuur) in dit product wordt gewonnen uit de acerola-kers. De acerola wordt op verantwoorde wijze in Brazilië op kleinschalige boerderijen geteeld. De vruchten staan erom bekend dat ze van nature een zeer hoog gehalte aan vitamine C bevatten. Daarnaast is de vitamine C in dit product afkomstig uit acerola die gekweekt is volgens de biologische productiemethode, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van pesticiden of andere schadelijke stoffen.

Biologisch

De actieve ingrediënten van biologische voedingssupplementen zijn gegarandeerd van natuurlijke oorsprong en niet synthetisch gefabriceerd. Daarnaast wordt bij de productie zoveel mogelijk rekening gehouden met milieu, dier en mens. In allerlei voorschriften is vastgelegd wat daaronder wordt verstaan. Er worden onder andere geen chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest of genetisch gemodificeerde organismen gebruikt. Het instituut Skal Biocontrole controleert of de voorschriften worden nageleefd en of een product biologisch genoemd mag worden. Biologische producten zijn herkenbaar aan de code NL-BIO-01 en het Europees biologisch keurmerk.

 

 

Vital - VITAMINE C biologisch

€ 34,95


Vitals - ESTER-C® 1000 mg 90 tabletten

CALCIUMASCORBAAT MET VITAMINE C-METABOLIETEN EN BIOFLAVONOÏDEN

 • superieure vorm van vitamine C
 • wordt sneller opgenomen in het bloed
 • blijft na inname langer in het lichaam actief
 • niet zuur
 • hoge dosering

 

Meer informatie over Ester-C® 1000 mg

Zodra vitamine C in het lichaam is opgenomen, wordt het omgezet in bepaalde metabolieten (tussen- of eindproducten). De belangrijkste metaboliet lijkt threonzuur te zijn. Ester-C® is een gepatenteerde vitamine C-formule bestaande uit calciumascorbaat dat al gedeeltelijk is omgezet, waardoor bepaalde natuurlijke metabolieten reeds aanwezig zijn, waaronder threonzuur. Threonzuur en de andere vitamine C-metabolieten bevorderen de opname en benutting van vitamine C in het lichaam. Bovendien blijkt threonzuur in staat om reeds in het lichaam opgeslagen vitamine C te mobiliseren.
  

Voordelen van Ester-C®

 • Onderzoeken hebben de volgende voordelen van Ester-C® ten opzichte van ascorbinezuur aan het licht gebracht:
 • wordt tweemaal zo snel opgenomen in het bloed, en blijft tweemaal zo lang in het lichaam aanwezig;
 • zorgt voor een viermaal lagere oxalaatuitscheiding via de urine;
 • het verlies aan ascorbaat via de urine is zesmaal zo laag;
 • betere opname van vitamine C in de witte bloedlichaampjes (leukocyten) en langer aanwezig;
 • wordt zelfs bij gebruik van grote hoeveelheden erg goed verdragen door de spijsverteringsorganen;
 • is niet schadelijk voor het tandglazuur. Ester-C® wordt geproduceerd volgens een gepatenteerd productieproces door The Ester C Company in de Verenigde Staten. 
Vital - VITAMINE C ESTER-C® 1000 mg

€ 34,95


Vitals - Vitamine D3 1000 IE 100 capsules

CHOLECALCIFEROL - VEGAN

 • de meest effectieve vorm van vitamine D
 • bevat een hoge dosering
 • geschikt voor vegetariërs en veganisten

 

Meer informatie over Vitamine D3 1000 ie Capsules

In de orthomoleculaire wereld is het belang van hoge doseringen vitamine D al geruime tijd bekend. Maar een stortvloed aan ondubbelzinnige onderzoeksresultaten hebben de afgelopen jaren ervoor gezorgd dat steeds meer (gerenommeerde) experts (wetenschappers, hoogleraren en artsen) suppletie van vitamine D sterk aanbevelen.

Dit product bevat 25 µg vitamine D3 (cholecalciferol), uitgedrukt in 1000 ie (internationale eenheden). Bovendien wordt gebruik gemaakt van plantaardige vitamine D3 (Vitamin D3V®). Het wordt namelijk verkregen uit algen, en niet uit schapenwolvet (zoals verreweg de meeste vitamine D3-producten). Hiermee zijn de Vitamine D3 capsules 1000 ie ook geschikt voor veganisten. Vitamine D3 1000 ie biedt een hoge dosering als aanvulling op de voeding en de eigen aanmaak door zonlicht. Laat bij voorkeur de vitamine D-spiegel bepalen en doseer op geleide van de bloedwaarden.

 

Vital - Vitamine D3 1000 IE capsules

€ 22,95


Vitals - Vitamine D3 3000 IE 100 capsules

CHOLECALCIFEROL - VEGAN

 • de meest effectieve vorm van vitamine D
 • bevat een hoge dosering
 • geschikt voor vegetariërs en veganisten

 

Meer informatie over Vitamine D3 3000 ie Capsules

In de orthomoleculaire wereld is het belang van hoge doseringen vitamine D al geruime tijd bekend. Maar een stortvloed aan ondubbelzinnige onderzoeksresultaten hebben de afgelopen jaren ervoor gezorgd dat steeds meer (gerenommeerde) experts (wetenschappers, hoogleraren en artsen) suppletie van vitamine D sterk aanbevelen.

Dit product bevat 75 µg vitamine D3 (cholecalciferol), uitgedrukt in 3000 ie (internationale eenheden). Bovendien wordt gebruik gemaakt van plantaardige vitamine D3 (Vitamin D3V®). Het wordt namelijk verkregen uit algen, en niet uit schapenwolvet (zoals verreweg de meeste vitamine D3-producten). Hiermee zijn de Vitamine D3 capsules 3000 ie ook geschikt voor veganisten. Vitamine D3 3000 ie biedt een hoge dosering als aanvulling op de voeding en de eigen aanmaak door zonlicht. Laat bij voorkeur de vitamine D-spiegel bepalen en doseer op geleide van de bloedwaarden.

 

Vital - Vitamine D3 3000 IE capsules

€ 26,95