Al vele jaren zijn de Elke Dag-multi’s van Vitals de eerste keus van veel gezondheidsprofessionals en iedereen die zijn gezondheid serieus neemt. De formules blinken uit door de goed opneembare ingrediënten en uitgebalanceerde samenstellingen, afgestemd op diverse leeftijdsgroepen. En ze zijn degelijk onderbouwd en voorzien van goed verzorgde informatie.

De vitaminen van Vitals zijn van hoge kwaliteit en bestaan uit de best opneembare vormen die beschikbaar zijn. Waar mogelijk de biologisch actieve, lichaamseigen vormen. Daarnaast richten ze zich op (hoge en veilige) doseringen die in veel studies zijn gebruikt en combinaties waarbij de doseringen goed op elkaar zijn afgestemd. De capsules zijn van plantaardige bron.


De mineralen van Vitals zijn van hoge kwaliteit en bestaan uit de best opneembare vormen die beschikbaar zijn. Altijd organisch gebonden of in vloeibare, ionische vorm.

Supplementen ter ondersteuning bij ongemakken rondom de menstruatie, menopauze en van de fysieke en mentale balans.


Microbiol is de probiotica-lijn van Vitals waarbij gebruikgemaakt wordt van de bacteriestammen van probioticaspecialist Chr. Hansen. Deze producten gaan gepaard met uitgebreide, overtuigende, stamspecifieke, wetenschappelijke onderbouwing. Daarnaast zijn de producten hooggedoseerd en komen de bacteriën aantoonbaar in groten getale levend aan op de plaats van bestemming.

Collageenpeptiden voor een mooie huid, haar en nagels en buitengewoon zuivere visolie, in de best opneembare Triglyceridenvorm.