· 

Gegrilde zalm met kruidencouscous

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gegrilde zalm op kruidencouscous 

 

Ingrediënten voor 4 personen: 

4 roodbaarsfilets van 150 gram

2 citroenen, uitgeperst 

5-6 el olijfolie 

1 tl paprikapoeder 

peper, versgemalen 

300 gram couscous 

3 bosuitjes 

1 el verse munt, fijngehakt 

2 el verse peterselie, fijngehakt 

6 gedroogde tomaten op olie, in stukjes of reepjes

12 zwarte olijven zonder pit, in plakjes 

 

Bereiding: 

  • Besprenkel de zalmfilet met citroensap, zout en peper. Meng 2 eetlepels olijfolie met paprikapoeder, peper en zout. Bestrijk de filets met dit mengsel en laat ze even liggen. 
  • Doe de couscous in een kom, voeg 250-300 ml water toe, laat de couscous wellen of volg de aanwijzing op de verpakking. (De couscous kan warm of koud als salade geserveerd worden.)
  • Rooster de zalm in een hete grillpan mooi bruin en net gaar, ca 5 minuten per kant. Meng intussen de rest van het citroensap met 3-4 eetlepels olijfolie en schep deze dressing met de bosuitjes, munt, peterselie, tomaten, en olijven door de couscous. Serveer de couscous met de zalmfilet erop. 

Eet smakelijk! 

 

Heel erg blij met VitAn. Fijne doelen behaald en een nieuwe levensstijl ontwikkeld. Ik heb geleerd iets liever/milder voor mezelf te zijn en dat ik ook mijn eigen plekje mag innemen. Dank je wel <3. Ik

Ik ben heel tevreden over de opbouw van het gehele traject. Alles is bespreekbaar en de kleine stapjes zijn heel prettig! 

 

Je bent een heel fijn en rustgevend mens. 

Bedankt dat je me het vertrouwen gaf om vrij uit te spreken. Ga onze gesprekken missen...

 

Ga zo door. Ik blijf mensen enthousiast maken om naar je toe te gaan. Ik gun het iedereen! 

 

Lieve groetjes S.