· 

Tabouleh van bloemkool

Tabouleh van Bloemkool

 

Hoofd- of Lunchrecept voor 4 personen

 

1 bloemkool

4 eetlepels olijfolie 

1 citroen 

250 gram cherrytomaatjes, gehalveerd

bosje munt, fijngehakt

2 lente-/bosuitjes, in ringetjes

250 gram feta, verkruimeld 

 

 

Bereiding:

  • Maal de bloemkool in een keukenmachine of hakmolen tot fijne korrels.
  • Maak een dressing van de 3 eetlepels olijfolie en het citroensap, meng deze door de bloemkool.
  • Hak de peterselie en munt fijn en voeg deze toe aan de salade
  • Voeg de tomaatjes, bosui en feta toe. Breng op smaak met peper en zeezout.

Variatie tip: Je kunt er gegrilde Kabeljauw of Witvisfilet bij serveren!

 

Benodigdheden:

- 4 kabeljauw- of witvisfilets

- 2 theelepels komijnpoeder 

  • Verhit olie in een grillpan.
  • Bestrijk de filet met olijfolie en de komijnpoeder. 
  • Gril de filet in circa 6 minuten aan beide kanten gaar. 
  • Serveer met de salade.

 

 

Heel erg blij met VitAn. Fijne doelen behaald en een nieuwe levensstijl ontwikkeld. Ik heb geleerd iets liever/milder voor mezelf te zijn en dat ik ook mijn eigen plekje mag innemen. Dank je wel <3. Ik

Ik ben heel tevreden over de opbouw van het gehele traject. Alles is bespreekbaar en de kleine stapjes zijn heel prettig! 

 

Je bent een heel fijn en rustgevend mens. 

Bedankt dat je me het vertrouwen gaf om vrij uit te spreken. Ga onze gesprekken missen...

 

Ga zo door. Ik blijf mensen enthousiast maken om naar je toe te gaan. Ik gun het iedereen! 

 

Lieve groetjes S.