· 

Zalmspiesjes

Zalmspiesjes met Lente ui en wasabi

INGREDIËNTEN

· 2 ontvelde zalmfilets, in blokjes van 3 cm

· 2 lente-uien, in stukjes van 3 cm

· 2 eetlepels sojasaus

· 1 theelepel wasabi (pasta of poeder)

· ½ theelepel vloeibare honing

BEREIDEN

Rijg de blokjes zalm en stukjes lente-ui om en om op 2 of 3 metalen spiesjes en leg ze op een bakplaat.

Meng de sojasaus, wasabi en honing en verdeel deze marinade over de spiesjes. Keer de spiesjes een paar keer om in de marinade zodat er rondom een laagje op zit. Laat ze 10 minuten marineren en keer ze dan nogmaals om.

Verhit een grillpan of grill op de hoogste stand en gril de spiesjes 15 minuten terwijl je ze regelmatig blijft omdraaien. Serveer meteen, desgewenst met wat bruine rijst en een frisse salade.

 

Heel erg blij met VitAn. Fijne doelen behaald en een nieuwe levensstijl ontwikkeld. Ik heb geleerd iets liever/milder voor mezelf te zijn en dat ik ook mijn eigen plekje mag innemen. Dank je wel <3. Ik

Ik ben heel tevreden over de opbouw van het gehele traject. Alles is bespreekbaar en de kleine stapjes zijn heel prettig! 

 

Je bent een heel fijn en rustgevend mens. 

Bedankt dat je me het vertrouwen gaf om vrij uit te spreken. Ga onze gesprekken missen...

 

Ga zo door. Ik blijf mensen enthousiast maken om naar je toe te gaan. Ik gun het iedereen! 

 

Lieve groetjes S.