
Verse Kippensoep
Verse Kippensoep 🐓, ideaal om je weerstand een boost te geven en de rest kun je invriezen voor een andere keer... scheelt weer een ritje naar de supermarkt 😉!
Ingrediënten:
500 gram soepgroente
3 kippenbouten
2 kippenbouillonblokjes (biologisch)
Volkoren vermicelli naar wens (niet te zuinig)
theelepel kerriepoeder
zout en peper
Bereiding:
1. Maak de kippenbouten onder de kraan schoon.
2. Kook de kippenbouten in ruim water ong. 1,5 uur (de kippenbouten moeten volledig onder water staan).
3. Haal de kippenbouten uit het water en laat ze afkoelen.
4. Doe de soepgroente in het gekookte water, samen met 2 bouillonblokjes, kerriepoeder en de vermicelli en laat dit alles nog een tijdje doorkoken.
5. Wanneer de kippenbouten zijn afgekoeld, pluk je het kip eraf en breng je het in de soep. Verwijder het vel.
Eet smakelijk!!