· 

Pesto

De lekkerste pesto maak je zelf!

Super makkelijk en zeker een week te bewaren in je koelkast.

 

Ingrediënten: 

30 gram Parmigiano Reggiano

30 gram verse basilicum

30 gram verse peterselie

2 el  geroosterde pijnboompitten

1/2 teentje knoflook

1 mespuntje zout

75 ml extra vergine olijfolie

 

Staafmixer 

 

Bereiding: 

 

1. Rasp de parmezaanse kaas, haal de blaadjes basilicum van de takjes en ook de peterselie. Doe de pijnboompitten, knoflook, zout, basilicum, peterselie en olijfolie in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot pesto. Breng naar smaak peper toe. 

 

Bewaartip: Je kunt de pesto met een laagje olie erop, afgesloten 1 week bewaren in de koelkast. 

 

 

 

Heel erg blij met VitAn. Fijne doelen behaald en een nieuwe levensstijl ontwikkeld. Ik heb geleerd iets liever/milder voor mezelf te zijn en dat ik ook mijn eigen plekje mag innemen. Dank je wel <3. Ik

Ik ben heel tevreden over de opbouw van het gehele traject. Alles is bespreekbaar en de kleine stapjes zijn heel prettig! 

 

Je bent een heel fijn en rustgevend mens. 

Bedankt dat je me het vertrouwen gaf om vrij uit te spreken. Ga onze gesprekken missen...

 

Ga zo door. Ik blijf mensen enthousiast maken om naar je toe te gaan. Ik gun het iedereen! 

 

Lieve groetjes S.