· 

Blijf bewegen!!

Bewegen is zó belangrijk voor je gezondheid. Helemaal in deze tijd is het essentieel om je gezondheid in de gaten te houden.

 

Hierbij tips om (makkelijk) te blijven bewegen:

 

- Bouw zoveel mogelijk vaste beweegmomenten op een dag in en zet deze ook in je (werk)agenda. Sta bijvoorbeeld om dezelfde tijd op en ga een stukje (hard)lopen of fietsen voordat je aan je werk begint. 

 

- Je kunt ook een vast wandeling inplannen tijdens je lunchpauze. 

 

- Ook kun je een eindje gaan fietsen na je werkdag, rond 17.30 is het daarnaast een stuk rustiger op straat. 

 

- Alternatieve nu de sport- en fitnessclubs dicht zijn. Check Jeroen op YouTube @boxing_company_numansdorp Wekelijks nieuwe uitdagingen, gewoon vanuit je woonkamer met je vertrouwde bank. Na een half uur ben je afgemat en plof je op diezelfde vertrouwde bank met een voldaan gevoel voor je favoriete Netflix serie. Ideaal dus én prima in te plannen.