
Ingrediënten:
400 gram gnocchi
4 el olijfolie
400 gram sperziebonen
300 gram kipfilet
250 gram cherrytomaten
3 el pesto
50 gram geroosterde amandelen
85 gram veldsla
Bereiding:
1. Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen en kook ze beetgaar.
2. Verhit 2 el olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en bak de gnocchi in 12 min. op middelhoog vuur goudgeel en gaar. Schep regelmatig om en breng op smaak met peper.
3. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de kipfilet in blokjes 6 min. op middelhoog vuur gaar. Neem de kip uit de pan en laat iets afkoelen. Halveer de cherrytomaten en bak ze in dezelfde koekenpan 2 min. op middelhoog vuur.
4.Meng met 2 el pesto. Hak de amandelen grof. Meng de gnocchi met de rest van de pesto, tomaten, snijbonen, kip en veldsla. Bestrooi met de amandelen en breng op smaak met peper.
Voedingswaarden (per portie)
energie kcal 439
eiwit 38 gram
koolhydraat 51 gram
vet 34 gram
verzadigd vet 5 gram