· 

Spinaziesalade

Spinaziesalade met geroosterde trostomaten

 

4 personen

335 kcal

15 min bereidingstijd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediënten

 

250 gram cherrytomaten

5 el olijfolie

2 el pijnboompitten

1/2 citroen

1 teen knoflook

300 gram verse spinazie 

120 gram zachte geitenkaas

3 el vloeibare honing

 

Bereiden

1. Verwarm de oven voor op 250 graden. Knip het takje tomaten in vieren en doe de tomaten aan de tak in een ovenschaal. Druppel 2/5 van de olie over de tomaten en gaar ze 5-7 min. in de oven. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter goudbruin, bestrooi ze met wat zout naar smaak en laat ze op een bordje afkoelen. 

2. Pers de citroen uit. Roer een dressing van het citroensap, de rest van de olie en pers de knoflook erboven. Breng op smaak met peper en zout. Schep de dressing door de spinazie en verkruimel de geitenkaas erover. Druppel de honing erover. 

Leg de tomaten bij de spinaziesalade en bestrooi met pijnboompitten.

 

Heerlijk met verse zoete aardappelpatatjes!! 

 

Eet smakelijk!! 

 

 

Heel erg blij met VitAn. Fijne doelen behaald en een nieuwe levensstijl ontwikkeld. Ik heb geleerd iets liever/milder voor mezelf te zijn en dat ik ook mijn eigen plekje mag innemen. Dank je wel <3. Ik

Ik ben heel tevreden over de opbouw van het gehele traject. Alles is bespreekbaar en de kleine stapjes zijn heel prettig! 

 

Je bent een heel fijn en rustgevend mens. 

Bedankt dat je me het vertrouwen gaf om vrij uit te spreken. Ga onze gesprekken missen...

 

Ga zo door. Ik blijf mensen enthousiast maken om naar je toe te gaan. Ik gun het iedereen! 

 

Lieve groetjes S.