· 

Kruidenboter

Het recept voor zelfgemaakte kruidenboter

Bereidingstijd: 5 minuten | Totale bereidingstijd: 10 minuten (+ ca. 6 uur intrekken in de koelkast)
Hoeveelheid: 1 portie kruidenboter

 

 

 

 

 

 

 

Wat heb je nodig om zelf kruidenboter te maken(ingrediënten):

· 100 gram zachte (ongezouten) roomboter

· 1 teentje knoflook

· rasp van een halve citroen

· ½ eetlepel fijngesneden bieslook

· ½ eetlepel fijngesneden peterselie

· peper & zout

 

Hoe je kruidenboter maakt:

1. Zorg dat je alle verse kruiden en het teentje knoflook fijngesneden hebt. Meng alle ingrediënten in een kommetje en breng op smaak met peper en zout.

2. Zet het geheel afgedekt minimaal 6 uur in de koelkast zodat het lekker kan intrekken en haal het ongeveer een half uurtje voor je de kruidenboter wilt gebruiken uit de koelkast.

 

Eet smakelijk!

 

 

Heel erg blij met VitAn. Fijne doelen behaald en een nieuwe levensstijl ontwikkeld. Ik heb geleerd iets liever/milder voor mezelf te zijn en dat ik ook mijn eigen plekje mag innemen. Dank je wel <3. Ik

Ik ben heel tevreden over de opbouw van het gehele traject. Alles is bespreekbaar en de kleine stapjes zijn heel prettig! 

 

Je bent een heel fijn en rustgevend mens. 

Bedankt dat je me het vertrouwen gaf om vrij uit te spreken. Ga onze gesprekken missen...

 

Ga zo door. Ik blijf mensen enthousiast maken om naar je toe te gaan. Ik gun het iedereen! 

 

Lieve groetjes S.