· 

Maiskolven van de barbecue

Maiskolven met aïoli en feta van de barbecue 

 

Ingrediënten voor 4 personen:

 

4 maiskolven

100 gram feta

95 gram aïoli

1 theelepel gerookte paprikapoeder

verse peterselie 

 

 

 

 

 

 

Bereiding:

 

1. Steek de barbecue aan. Kook de maiskolven 5 minuten. Neem uit de pan en laat goed uitlekken. Gril ca. 10 minuten op de barbecue. Keer regelmatig om.

2. Verkruimel ondertussen de feta en een plat bord. Bestrijk de kolven rondom met aïoli, rol door de feta en bestrooi met paprikapoeder en peterselie.

Serveer op een grote schaal.

 

 

Heel erg blij met VitAn. Fijne doelen behaald en een nieuwe levensstijl ontwikkeld. Ik heb geleerd iets liever/milder voor mezelf te zijn en dat ik ook mijn eigen plekje mag innemen. Dank je wel <3. Ik

Ik ben heel tevreden over de opbouw van het gehele traject. Alles is bespreekbaar en de kleine stapjes zijn heel prettig! 

 

Je bent een heel fijn en rustgevend mens. 

Bedankt dat je me het vertrouwen gaf om vrij uit te spreken. Ga onze gesprekken missen...

 

Ga zo door. Ik blijf mensen enthousiast maken om naar je toe te gaan. Ik gun het iedereen! 

 

Lieve groetjes S.