Italiaanse salade
150 gram gemengde sla
250 gram cherrytomaatjes (gedroogde tomaten kunnen ook).
Verse olijven
Buffalo mozzarella
Parmaham (je kunt ook rosbief nemen voor een gezondere keuze).
Komkommer
Geraspte Grana Padano
Geroosterde amandelen
Pesto
Verse basilicum
Bereiding:
1. Verdeel de gemengde salade in een grote schaal
2. Bak de amandelen even goudbruin op in een droge koekenpan.
3. Halveer de tomaatjes en komkommer en snijd de mozzarella in blokjes, verdeel het over de salade.
4. Vergeet de amandelen niet van het vuur te halen ;-).
5. Rol de parmaham en snijd er rolletjes van, verdeel deze over de salade.
6. Verdeel de Grana Padano over de salade
7. Besprenkel de salade met pesto en strooi de gebrande amandelen eroverheen.
8. Verdeel de verse basilicum over de salade.
Buon appetito!!